Huvudtränare

Gustaf och Valentina

Vi har även en Facebook-sida! Klicka här för att gå till den!

Gustaf och Valentina – professionella dansare och examinerade tränare, EM- och VM-finalister.

Vi började dansa tillsammans i mars 2004. Men redan efter 4mån i augusti 2004 flyttade vi till Oslo för att arbeta på ”Det Norska Dancenter” och träna för Tor Flöysvik. Samtidigt började vi åka till England flera gånger per år för att ha lektioner med några av världens bästa tränare, Karen and Marcus Hilton, Ann Gleave, Richard Gleave, Janet Gleave, Robin and Rita Short, John Wood, Michael and Vicky Barr, Kenny and Marion Welsh, Steve and Carol Powell, frank och Linda Venables. I Norge fick vi verkligen lära oss att jobba hårt, väldigt hårt för dansen. Efter 2 års arbetet i Oslo, flyttade vi tillbaka till Göteborg. Vi jobbade då på Hedeskolan och undervisade alla eleverna på skolan alla typer av dans (alla åldrar). Vi började också undervisa tävlingspar & socialdanspar från olika klubbar i DK woodpeckers lokal Sisjön.

Väldigt snabbt blev fler och fler par intresserade av att träna för oss. Så i December 2007 bestämde vi oss för att starta en ny klubb DK Magic. Och efter ett par månader tog vi över hyreskontraktet för lokalen i Sisjön. Klubben har redan lyckats att ta hem flera fina titlar såsom SM guld i både vuxen junior & senior. Och det kommer garanterat att bli fler stora titlar för oss och för våra par. Det kommer även par från andra klubbar i Sverige och från andra länder som tar lektioner för oss. Vi åker till Italien en gång i månaden för att ha lektioner med våra huvudtränare, Fabio Selmi & Simona Fancello och med andra tränare från Team Focus Giancarlo & Louisa Barbieri, Michele Bonsignori & Monica Baldasseroni, och Mirko Gozzoli & Alessia Betti. I Italien fick vi verkligen upp ögonen för vad dans verkligen är, och vi använder oss väldigt mycket av det vi lär i vår egen undervisning.

Vi har många fina resultat tillsammans. Amateur Standard: - Flerfaldiga Svenka & Nordeuropeiska Mästare - 3a Blackpool RS Standard - 16de placering VM Moskva. - Vinster & Finalplaceringar i många stora tävlingar så som- Norway International, Stockholm Open, Gothenburg Open, Turko Open Finland, Swiss open, Tallin International Grand Prix Latvia, Copenhagen open, Århus Gala, Albena open, Baltic cup polen, Dance&Listen Awards England, Shanghai Open, Bulgarian Grand prix mfl. - Flera gånger kvartfinalister På EM & VM. - Och obesegrade på alla svenska ranking tävlingar. - Och vi var som bäst på en 16de plats på världsrankingen. 

Blev Proffs i januari 2009.

Profesionell Standard: EM och VM finalister 2011, 2012, 2013 och 2014. Rankade top 10 i värlsränkingen som bäst i 2013. Mer resultatit hittar du på dancesportinfo.net

21a mars 2015 avslutatede sin professionella danskarieär som tävlande par och började lägga mer fokus på växande Dansstudio Magic.

 

Självbiografier

Valentina Oseledko: 

Född: 22 juni 1984 i Moskva, uppvuxen i Riga, Lettland med min familj – mamma, pappa, bror och syster. Jag började dansa 10-dans när jag var 4 år. Blev lettisk mästare i Latin, Standard och 10 dans i ungdom 1, ungdom 2 och junior. Har vunnit och varit i finaler på många utländska tävlingar så som Copenhagen Open, German Open, Prag open mfl. Har representerad Lettland på många VM. Bästa resultaten innan jag började dansa med Gustaf är 2a på VM i Standard ungdom, 3a VM junior 10 dans, och jag var i många finaler och semifinaler i LA och ST. Min första tränare i Lettland var Alexandr Latiev. När jag var 10 år bytte jag klubb, där min ST tränare var Imants Rihters och Anita Smit i LA. Vi hade utländska tränare som kom till oss från England, Norge och Danmark flera gånger per år … De tränare som jag kommer ihåg mest är Göran och Nicole Nordin, Bo Loft Jensen och Lasse Odegaard. Det är ganska roligt att dem kommer från Scandinavien och nu bor jag här.

Gustaf Lundin:

Född: 19 februari i Mölndal, uppvuxen i Landvetter med mina föräldrar Bengt & Birgitta. Har 5 äldre syskon två bröder Harald & Johan tre systrar Charlotta, Anna & Karin. Jag började dansa när jag var 6år på Irenes danskola i Göteborg, där fick jag upp ögonen för dansen och började tävla några år efter. Gick snabbt upp i den högsta klassen och blev uttagen till landslaget och representerade Sverige på VM i Latin, Standard & 10-dans där var jag som bäst i Semi Youth Latin, Semi 10-dans Youth & Semi 10-dans Amateur. Jag vann 6 Junior SM titlar ( 2 standard 2 Latin & 2 10-dans) & SM Mästare 10-dans Vuxen. Vinnare av Polish Open Youth Standard och 10-dans Finalist & semifinalist på stora tävlingar som Copenhagen Open, Baltic cup Polen, Cervia Italien, Allasio Italien, Zabzhe Polen, Norway International, Baltic Cup Sverige m.m.

Våra sponsorer och samarbeten