Våra tränare

Huvudtränare: Gustaf och Valentina Lundin   

Gustaf och Valentina har dansat tillsammans sedan 2004 och har representerat Sverige internationellt i EM och VM-sammanhang såväl som amatörer som professionella. Gustaf och Valentina har sedan många år arbetat som tränare för par inom och utanför Sverige. 2007 startade man tillsammans en egen dansskola, Dansstudio Magic i Sisjön i Göteborg.

Meriter:

  • Multipelt obesegrade Svenska amatörmästare i Standarddanser.
  • Multipelt obesegrade Svenska mästare för professionella i Standarddanser.
  • Finalister i EM och VM i 10-dans.
  • Finalister i EM för professionella i Standarddanser.

Klicka här för mer information


Karl Rasmussen

Karl är född 12 juli 1990 i Göteborg och har dansat sedan 10 års ålder. Under åren han har dansat har han haft olika partners och representerat både Sverige och Norge. Karl har vunnit SM-guld med två olika partners fyra gånger, 2008, 2012 och två gånger 2015, tagit en bronsplats på norska mästerskapen och representerat Sverige på flertalet EM och VM.

"Dansen betyder otroligt mycket för mig, jag älskar att dansa och tycker det är kul att dela med mig av mina kunskaper när jag undervisar. Jag har dansat på Dansstudio Magic sedan starten 2007 och trivs jättebra."


Jerzy Borowski

Jura har dansat sedan 1996. Sen dess han har vunnit SM-Guld 5 gånger, har hunnit att dansa för Ukraina, Polen och sen 2008, för Sverige. Har representerat Sverige flera gånger på VM, EM och många internationella tävlingar. Han är aktiv dansare och utbildad lärare.

Klicka här för mer information


Lina Liljenberg

Lina är 18 år gammal och uppvuxen i Mölndal. Hon har dansat sen hon var liten, men började inte med tiodans för ens 2009. Sedan ett år tillbaka har Lina valt att satsa på standardans och tävlar både nationellt och internationellt och hon tog hem SM Guld 2016

"Jag älskar att dansa, det gör mig alltid glad oavsett vad. Jag har varit på alla tiodansskolor i Göteborg men kan lätt säga att Dansstudio Magic slår allt"


Rachid Malki och Anna Suprun - Gästtränare 

Rachid och Anna kommer med jämna mellanrum och gästtränar hos Dansstudio Magic. 

Meriter:

  • Svenska amatörmästare i Latin ett flertal gånger
  • Norska professionella mästare i Latin ett flertal gånger
  • Finalister i EM i Latin
  • Finalister i Asian Open Championships
  • Semi-finalister i Blackpool Dance Festival, United Kingdom Championship, och International Championship.

Klicka här för mer information

Våra sponsorer och samarbeten